Actueel

Samen Sterk is op zoek naar een GZ psycholoog en vak therpeut(en). Neem voor meer informatie over de vacatures contact op met de praktijk. 

Samen Sterk is bezig met het ontwikkelen van modules non-verbale therapie die een goede aanvulling vormen op een gesprekstherapeutische behandeling.

Hebt u depressieve klachten? Een depressie is over het algemeen goed behandelbaar. Blijf er niet mee rondlopen. Met een eerstelijns behandeling ziet u normaalgesproken binnen twee maanden al een sterke verbetering.

Onderdeel van een angststoornis is vermijdingsgedrag. Dit geld soms ook voor het aan gaan van een behandeling. Laat u niet door uw angst leiden en zoek hulp. Een eerstelijns behandeling kan u helpen. Een angststoornis is over het algemeen goed behandelbaar.

Nieuws

Meer nieuws
 • Introductie

  Introductie

  ‘Samen Sterk’ is een praktijk voor psychologie en psychotherapie, die sinds 2015 bestaat. Ik zelf heb van 1987 tot 1992....

  LEES MEER
 • BGGZ

  BGGZ

  Het leven kan soms veel van ons vragen. Hierdoor kunt u (tijdelijk) uit balans raken en klachten ontwikkelen....

  LEES MEER
 • Aspiraties

  Aspiraties

  Samen Sterk heeft de ambitie om in de eigen praktijk ook SGGZ (specialistische) behandelingen aan te gaan bieden....

  LEES MEER
 • Verhalen

  Verhalen

  Cliënten delen hier hun ervaringen met de praktijk voor psychologie en psychotherapie ‘Samen Sterk’....

  LEES MEER

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.