Actueel

Samen Sterk is op zoek naar een psychotherapeut, een GZ psycholoog en vak therpeut(en). Neem voor meer informatie over de vacatures contact op met de praktijk. 

Sinds maart is psychiater Lonneke Peerenboom aan onze praktijk verbonden. Dit maakt voor clienten die bij ons een psychotherapeutisch traject volgen psychiatrische diagnostiek en medicamenteuze behandeling mogelijk. 

Samen Sterk is bezig met het ontwikkelen van modules non-verbale therapie die een goede aanvulling vormen op een gesprekstherapeutische behandeling.

Hebt u depressieve klachten? Een depressie is over het algemeen goed behandelbaar. Blijf er niet mee rondlopen. Met een eerstelijns behandeling ziet u normaalgesproken binnen twee maanden al een sterke verbetering.

Onderdeel van een angststoornis is vermijdingsgedrag. Dit geld soms ook voor het aan gaan van een behandeling. Laat u niet door uw angst leiden en zoek hulp. Een eerstelijns behandeling kan u helpen. Een angststoornis is over het algemeen goed behandelbaar.

Nieuws

Meer nieuws
 • Introductie

  Introductie

  ‘Samen Sterk’ is een praktijk voor psychologie en psychotherapie, die sinds 2015 bestaat. Ik zelf heb van 1987 tot 1992....

  LEES MEER
 • Aanmelden

  Aanmelden

  Het leven kan soms veel van ons vragen. Hierdoor kunt u (tijdelijk) uit balans raken en klachten ontwikkelen.

  LEES MEER
 • Non-verbale therapie

  Non-verbale therapie

  Samen Sterk biedt in de eigen praktijk SGGZ (specialistische) behandelingen aan ....

  LEES MEER
 • Verhalen

  Verhalen

  Cliënten delen hier hun ervaringen met de praktijk voor psychologie en psychotherapie ‘Samen Sterk’....

  LEES MEER