BGGZ (basis zorg)

Het leven kan soms veel van ons vragen. Hierdoor kunt u (tijdelijk) uit balans raken en klachten ontwikkelen. Vaak zal een (kortdurende) behandeling bij een gezondheidszorg psycholoog dan helpend zijn. Wacht niet te lang met het zoeken van hulp. Door tijdig hulp te zoeken kan een behandeling al spoedig leiden tot vermindering van klachten. Daarnaast kunnen verdere klachten worden voorkomen.

Vergoeding

Samen Sterk is een bewust niet gecontracteerde één mans praktijk. Dit houdt in dat uw ziektekostenverzekering slechts en gedeelte van de totale kosten vergoed. Het exacte percentage is afhankelijk van uw zorgverzekering. Informeer hierover bij u zorgverzekeraar. Als u zelf betaald is het bedrag 85 euro per uur. Hetzelfde bedrag geld voor niet verzekerde zorg. 

Afmelden

Bent u verhinderd voor een afspraak bel dan minimaal 24 uur van te voren af. Het handigste is als u meteen een nieuwe afspraak plant. Als u te laat (binnen 24 uur) afzegt dan breng ik hiervoor 50 euro bij u in rekening. Hetzelfde geld voor als u niet op uw afspraak verschijnt. De tijd is immers voor u gereserveerd. Deze factuur wordt helaas niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Nieuws

Meer nieuws
 • Introductie

  Introductie

  ‘Samen Sterk’ is een praktijk voor psychologie en psychotherapie, die sinds 2015 bestaat. Ik zelf heb van 1987 tot 1992....

  LEES MEER
 • Aspiraties

  Aspiraties

  Samen Sterk heeft de ambitie om in de eigen praktijk ook SGGZ (specialistische) behandelingen aan te gaan bieden....

  LEES MEER
 • Verhalen

  Verhalen

  Cliënten delen hier hun ervaringen met de praktijk voor psychologie en psychotherapie ‘Samen Sterk’....

  LEES MEER

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.