Praktisch

Nood

Op werkdagen kunt u mijn voicemail inspreken of mij een mail sturen met het verzoek om contact op te nemen. Mijn intentie dit laatste nog dezelfde dag te doen. Het kan echter zijn dat dit pas in de avonduren is. U vindt de contactgegevens onderaan deze pagina. Werkdagen zijn maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00. 

Voor spoedeisende problemen kunt u zich wenden tot uw huisarts. Buiten kantooruren kunt u zich voor spoedeisende problemen wenden tot de Centrale Huisartsenpost te Nijmegen (0900-8880). 

In het geval dat u (vaker) buiten kantooruren of in het weekeinde acute psychologische hulp nodig heeft, dan kunt u zich via uw huisarts laten verwijzen naar een GGZ-instelling. Een GGZ-instelling kan meer faciliteiten bieden op dit gebied.

Klacht

Natuurlijk doe ik mijn best om u naar beste vermogen te helpen. Mocht u toch ontevreden zijn, dan wil ik u uitnodigen om dit persoonlijk met mij te bespreken. Vaak zijn problemen op die manier goed op te lossen. Mocht u alsnog een formele klacht in willen dienen, dan kunt u zich tot het NIP wenden. Ik ben bij hen aangesloten en val hiermee ook onder hun klachtenregeling.

Link naar kwaliteitstatuut                          Link naar het NIP

Nieuws

Meer nieuws
 • Introductie

  Introductie

  ‘Samen Sterk’ is een praktijk voor psychologie en psychotherapie, die sinds 2015 bestaat. Ik zelf heb van 1987 tot 1992....

  LEES MEER
 • BGGZ

  BGGZ

  Het leven kan soms veel van ons vragen. Hierdoor kunt u (tijdelijk) uit balans raken en klachten ontwikkelen....

  LEES MEER
 • Aspiraties

  Aspiraties

  Samen Sterk heeft de ambitie om in de eigen praktijk ook SGGZ (specialistische) behandelingen aan te gaan bieden....

  LEES MEER
 • Verhalen

  Verhalen

  Cliënten delen hier hun ervaringen met de praktijk voor psychologie en psychotherapie ‘Samen Sterk’....

  LEES MEER

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.