Praktisch

Nood

Op werkdagen ben ik tussen 11:30 en 13:00 goed bereikbaar. Op andere momenten kunt u mijn voicemail inspreken of mij een mail sturen met het verzoek om contact op te nemen. Mijn intentie dit laatste nog dezelfde dag te doen. Het kan echter zijn dat dit pas in de avonduren is. U vindt de contactgegevens onderaan deze pagina. Werkdagen zijn maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00. 

Voor spoedeisende problemen kunt u zich wenden tot uw huisarts. Buiten kantooruren kunt u zich voor spoedeisende problemen wenden tot de Centrale Huisartsenpost te Nijmegen (0900-8880). 

In het geval dat u (vaker) buiten kantooruren of in het weekeinde acute psychologische hulp nodig heeft, dan kunt u zich via uw huisarts laten verwijzen naar een GGZ-instelling. Een GGZ-instelling kan meer faciliteiten bieden op dit gebied.

Klacht

Natuurlijk doen wij ons best om u naar beste vermogen te helpen. Mocht u toch ontevreden zijn, dan wil ik (Elke Voeten) u uitnodigen om dit persoonlijk met mij te bespreken. Vaak zijn problemen op die manier goed op te lossen. Mocht u alsnog een formele klacht in willen dienen, dan kunt u zich wenden tot de geschillencommisie KPZ. Ik ben bij hen aangesloten en val onder hun klachtenregeling.

Link naar kwaliteitstatuut                        Homepage - Geschillencommisie KPZ (geschillencommissiekpz.nl

 

Nieuws

Meer nieuws
 • Introductie

  Introductie

  ‘Samen Sterk’ is een praktijk voor psychologie en psychotherapie, die sinds 2015 bestaat. Ik zelf heb van 1987 tot 1992....

  LEES MEER
 • Aanmelden

  Aanmelden

  Het leven kan soms veel van ons vragen. Hierdoor kunt u (tijdelijk) uit balans raken en klachten ontwikkelen.

  LEES MEER
 • Non-verbale therapie

  Non-verbale therapie

  Samen Sterk biedt in de eigen praktijk SGGZ (specialistische) behandelingen aan ....

  LEES MEER
 • Verhalen

  Verhalen

  Cliënten delen hier hun ervaringen met de praktijk voor psychologie en psychotherapie ‘Samen Sterk’....

  LEES MEER