Verhalen

Revieuw:

De eerste keer dat ik naar Elke ging was ik heel erg zenuwachtig. Maar door de huiselijke sfeer waarin ze mij ontving en haar spontaniteit en hartelijkheid voelde ik mij snel op mijn gemak.  Ze is zeer betrokken bij het gehele proces, geeft passend advies en komt met creatieve oplossingen waar ik zelf nog niet aan gedacht had. Elke weet op warme professionele en empathische wijze moeilijke onderwerpen aan te snijden en bied concrete handvaten waar ik echt mee verder kan. Ik heb haar ervaren als een warme, hartelijke, stimulerende en meelevende vrouw die op een liefdevolle maar directe manier de spiegel heel goed kan voorhouden. Ze voelde mijn grenzen aan ook al kon ik deze zelf nog niet aangeven en creëerde voor mij een veilige sfeer die mij uitnodigde om te leren en te groeien. Het blijft niet alleen bij woorden maar er werd altijd samen naar een oplossing gezocht die bij mij past en goed voelt. Zowel tijdens als buiten de sessies voelde ik mij gesteund door haar begeleiding. Inmiddels heeft ze een team om zich heen verzameld die deze bijdragen aan deze sfeer en mekaar versterken door elk hun eigen specialisme. Hierdoor voelde het alsof ik deel uit maakte van de Samen Sterk familie. Hun vertrouwen in mij heeft mij geholpen om vertrouwen in mijzelf te hebben.

Annoniem.


Lieve Elke,

Jij bent de enige die alles van mij weet. Jij bent de eerste geweest in mijn leven waar ik al mijn zielenroerselen mee heb gedeeld. Niet zonder angst of schaamte, maar wel met een veilig gevoel. Dus dat het kan, mag en er begrip voor is en geen oordeel. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik alleen maar meer ben gaan delen. Daarom al zal ik je nooit vergeten.

Anoniem.Hoi Elke,

Je hebt me een duidelijker beeld van mezelf gegeven en van mijn omgeving. Wat vond ik het de eerste keer spannend om over mezelf te vertellen. Maar het voelde ook gelijk heel erg fijn. Het heeft mij geholpen om verder te kijken naar wat nu echt de reden is van sommige situaties. Je hebt me een hoop geleerd en laten inzien, waar ik mijn hele leven aan kan blijven denken. Ik zal het praten met jou wel gaan missen, maar ik vertrouw op mezelf dat het ook zonder jou goed zal gaan.

Anoniem.Kort maar krachtig!

Een fijne therapeut. Confronterend soms, to-the-point, met zachtheid. Een duidelijke lijn-weg.

Dank je voor de rust die je in brengt in de gesprekken en voor je oprechte aandacht. Ik vind jou indringende vragen heel moeilijk. Maar ze hebben me wel verder gebracht. Ik zal je missen.

Lieve Elke. Je bent een mooi mens. Dat veel mensen baat mogen hebben bij jou begeleiding. Ik ben blij dat ik jou ben tegen gekomen.

Anoniem.

Nieuws

Meer nieuws
 • Introductie

  Introductie

  ‘Samen Sterk’ is een praktijk voor psychologie en psychotherapie, die sinds 2015 bestaat. Ik zelf heb van 1987 tot 1992....

  LEES MEER
 • Aanmelden

  Aanmelden

  Het leven kan soms veel van ons vragen. Hierdoor kunt u (tijdelijk) uit balans raken en klachten ontwikkelen.

  LEES MEER
 • Non-verbale therapie

  Non-verbale therapie

  Samen Sterk biedt in de eigen praktijk SGGZ (specialistische) behandelingen aan ....

  LEES MEER