Verhalen

Lieve Elke,

Jij bent de enige die alles van mij weet. Jij bent de eerste geweest in mijn leven waar ik al mijn zielenroerselen mee heb gedeeld. Niet zonder angst of schaamte, maar wel met een veilig gevoel. Dus dat het kan, mag en er begrip voor is en geen oordeel. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik alleen maar meer ben gaan delen. Daarom al zal ik je nooit vergeten.

Anoniem.Hoi Elke,

Je hebt me een duidelijker beeld van mezelf gegeven en van mijn omgeving. Wat vond ik het de eerste keer spannend om over mezelf te vertellen. Maar het voelde ook gelijk heel erg fijn. Het heeft mij geholpen om verder te kijken naar wat nu echt de reden is van sommige situaties. Je hebt me een hoop geleerd en laten inzien, waar ik mijn hele leven aan kan blijven denken. Ik zal het praten met jou wel gaan missen, maar ik vertrouw op mezelf dat het ook zonder jou goed zal gaan.

Anoniem.Kort maar krachtig!

Een fijne therapeut. Confronterend soms, to-the-point, met zachtheid. Een duidelijke lijn-weg.

Dank je voor de rust die je in brengt in de gesprekken en voor je oprechte aandacht. Ik vind jou indringende vragen heel moeilijk. Maar ze hebben me wel verder gebracht. Ik zal je missen.

Lieve Elke. Je bent een mooi mens. Dat veel mensen baat mogen hebben bij jou begeleiding. Ik ben blij dat ik jou ben tegen gekomen.

Anoniem.

Nieuws

Meer nieuws
 • Introductie

  Introductie

  ‘Samen Sterk’ is een praktijk voor psychologie en psychotherapie, die sinds 2015 bestaat. Ik zelf heb van 1987 tot 1992....

  LEES MEER
 • BGGZ

  BGGZ

  Het leven kan soms veel van ons vragen. Hierdoor kunt u (tijdelijk) uit balans raken en klachten ontwikkelen....

  LEES MEER
 • Aspiraties

  Aspiraties

  Samen Sterk heeft de ambitie om in de eigen praktijk ook SGGZ (specialistische) behandelingen aan te gaan bieden....

  LEES MEER

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.