Introductie

Van mezelf en mijn praktijk

‘Samen Sterk’ is een praktijk voor psychotherapie, die sinds 2015 bestaat. Mijn naam is Elke Voeten en ik ben praktijkhoudster. Ik heb van 1987 tot 1992 klinische psychologie gestudeerd aan de Katholieke universiteit in Tilburg en in Nijmegen. Sinds 2001 ben ik BIG geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog. Gedurende mijn carrière van ruim 20 jaar heb ik een brede kennis en ervaring opgedaan binnen de (ambulante) psychologische zorg en de psychiatrie. Tevens heb ik geruime ervaring in de (persoonlijkheids)diagnostiek.

Mijn cliënten ervaren mij als een rustig en betrokken, maar ook als een directe en confronterende therapeute. In een veilige setting komen we samen tot inzichten om van daaruit te leren hoe anders met gevoelens en problemen om te gaan. Ik behandel met name volwassenen. Ik heb een psychodynamische blik en in mijn behandeling maak ik met name gebruik van technieken van de schema therapie en EMDR. Ik ben echter ook bekend met technieken uit de cognitieve gedragstherapie.

Als je bij ons in behandeling gaat, kom je in behandeling bij een/ons team. Binnen de praktijk zijn twee hoofdbehandelaren werkzaam (Jan Koolen en Lizette van den Berg). Daarnaast hebben wij een lichaamsgericht therapeute (Eefje Prins), een drama therapeute (Esmee Veerdig) en een beeldend therapeute (Annette Overberg). Tot slot hebben we nog een psychiater in huis (Lonneke Peerenboom) en een basis psycholoog (Ilona Wissink).

www.psynip.nl   www.nvvp.nl   www.vgct.nl  www.emdr.nl

Nieuws

Meer nieuws
 • Aanmelden

  Aanmelden

  Het leven kan soms veel van ons vragen. Hierdoor kunt u (tijdelijk) uit balans raken en klachten ontwikkelen.

  LEES MEER
 • Non-verbale therapie

  Non-verbale therapie

  Samen Sterk biedt in de eigen praktijk SGGZ (specialistische) behandelingen aan ....

  LEES MEER
 • Verhalen

  Verhalen

  Cliënten delen hier hun ervaringen met de praktijk voor psychologie en psychotherapie ‘Samen Sterk’....

  LEES MEER