Introductie

Van mezelf en mijn praktijk

‘Samen Sterk’ is een praktijk voor psychotherapie, die sinds 2015 bestaat. Mijn naam is Elke Voeten en ik heb van 1987 tot 1992 klinische psychologie gestudeerd aan de Katholieke universiteit in Tilburg en in Nijmegen. Sinds 2001 ben ik BIG geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog. Binnen de praktijk is tevens een hoofdbehandelaar werkzaam. Gedurende mijn carrière van ruim 20 jaar heb ik een brede kennis en ervaring opgedaan binnen de (ambulante) psychologische zorg en de psychiatrie. Tevens heb ik geruime ervaring in de (persoonlijkheids)diagnostiek.

Mijn cliënten ervaren mij als een rustig en betrokken, maar ook als een directe en confronterende therapeute. In een veilige setting komen we samen tot inzichten om van daaruit te leren hoe anders met gevoelens en problemen om te gaan. Ik behandel met name volwassenen. Mijn affiniteit ligt hierbij op het gebied van aan trauma gerelateerde persoonlijkheidsproblematiek en dissociatie. Maar ook met andere problemen, zoals angst- en depressieve klachten, kunt u bij mij terecht. Ik heb een psychodynamische blik en in mijn behandeling maak ik met name gebruik van technieken van de schema therapie en EMDR. Ik ben echter ook bekend met technieken uit de cognitieve gedragstherapie.

www.psynip.nl   www.nvvp.nl   www.vgct.nl  www.emdr.nl

Nieuws

Meer nieuws
 • BGGZ

  BGGZ

  Het leven kan soms veel van ons vragen. Hierdoor kunt u (tijdelijk) uit balans raken en klachten ontwikkelen....

  LEES MEER
 • Aspiraties

  Aspiraties

  Samen Sterk heeft de ambitie om in de eigen praktijk ook SGGZ (specialistische) behandelingen aan te gaan bieden....

  LEES MEER
 • Verhalen

  Verhalen

  Cliënten delen hier hun ervaringen met de praktijk voor psychologie en psychotherapie ‘Samen Sterk’....

  LEES MEER

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.